Course theme

Type of course

Banner
BannerShape

Online Career Event VVM Netwerk van milieuprofessionals

VVM Jong organiseert een online Career Event voor starters die op zoek zijn naar een uitdagende baan in het milieuvakgebied.

Op 21 september organiseert VVM Jong een middag vol online ontmoetingen in de vorm van workshops, een paneldiscussie en een-op-een gesprekken. Er zijn inspirerende bedrijven die graag kennis willen maken met de nieuwe generatie milieuprofessionals. Mogelijkheden voor bedrijven om nieuwe talenten te leren kennen, maar ook om te horen van zoekende milieuprofessionals wat de behoeften zijn binnen een nieuwe baan.

Deze middag is een kans voor bedrijven en milieuprofessionals om elkaar te ontmoeten en de juiste mensen voor openstaande vacatures te vinden.

Jonge milieuprofessionals

Hoe kom je in contact met bedrijven waar je graag zo willen werken? Hoe kom je aan meer informatie over leuke vacatures? Waar moet je opletten bij vacatures? Welke informatie haal je uit vacatures? Jonge milieuprofessionals denken hier over na. Daarom organiseert de VVM nu voor de 1ste keer een online Career Event om bedrijven met openstaande milieu vacatures en jonge milieuprofessionals bij elkaar te brengen.

otherevents
shape

Insects as sustainable feed: an interdisciplinary approach

  • 12 September 2024
  • Wageningen, Omnia
  • InsectFeed
More information
shape

Insects as sustainable feed: an interdisciplinary approach

  • 12 September 2024
  • Wageningen, Omnia
  • InsectFeed
More information